Ja notat e provimit të Letërsisë për maturën 2013

matura shteterore

Përfundoi vlerësimi i testeve të provimit të parë të Maturës Shtetërore 2013 Gjuhë Shqipe dhe Letërsi. Në përfundim të këtij vlerësimi, po publikojmë rezultatet sipas ID të çdo maturanti/kandidati. Klikoni lidhjen me poshte per te pare listen e plote:

Notat per provimin Letersi dhe Gjuhe Shqipe