Matura Shtetërore: Ja përgjigjet zyrtare të tezave të provimit të Letërsisë

matura shteterore

Duke klikuar në variantet më poshtë do gjeni të plota, testin dhe skemën e vlerësimit për variantin A për provimet e Gjuhë Shqipe dhe Letërsi të vlefshme për Maturën Shtetërore 2013, zhvilluar sot në të gjithë Shqipërinë.

Skemë vlerësimi Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, Profesionale – Varianti A

Skemë vlerësimi Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, Gjimnazi – Varianti A

Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, Profesionale, Varianti A

Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, Gjimnazi, Varianti A